Referencer

Friluftsrådet og Østdansk Turisme – Udvikling af formidlingskonceptet “Put Danmark i Lommen” til brug i naturen. I tre testområder (Guldborgsund, Præstø Fjord og Naturpark Åmosen) bliver der etableret ruter med bluetooth-sendere. Ved hver sender kan du modtage en film til din mobiltelefon. Filmen omhandler noget, du kan opleve i lokalområdet. Filmene skiftes med årstiderne. Projektet er en del af et samarbejde i Femern Bælt regionen og filmene bliver derfor også produceret på tysk.

Odense Zoo – Produktion af korte formidlingsfilm om Odense Zoos dyr – bl.a. tigeren og æselpingvinerne. Filmene overføres til gæsterne via bluetooth til deres mobiltelefoner. Projektet er min ide.

AQUA Ferskvands Akvarium – Produktion af korte formidlingsfilm om AQUAs dyr – bl.a. vaskebjørne og bævere. Filmene overføres til gæsterne via bluetooth til deres mobiltelefoner. Projektet er min ide.

Kattegatcentret – Produktion af korte formidlingsfilm om Kattegatcentrets fisk og andre dyr – bl.a. hajerne og klovnfisken. Filmene overføres til gæsterne via bluetooth til deres mobiltelefoner. Projektet er min ide.
Speaks til Kattegatcentrets iLandbord.

AFS Interkultur Danmark – Udvikling og produktion af informercial til brug på mobiltelefoner. Filmen distribueres via postkort med 2d-koder.

Fossfill Aps – Udvikling og produktion af en infomercial til brug på mobiltelefoner. Filmen er bl.a. distribueret i JYSKs tilbudsavis via en 2d-kode. Fossfill producerer dyner, puder o.lign.

Medietræning – Positiv medietræning med fokus at lære specialister af formidle til et bredt publikum. Udviklet og gennemført for RUC og KU LIFE i samarbejde med Berrit Kvorning.

Børnehjælpsdagen – Produktion af mobilfilm i forbindelse med organisationens projekt “Se Mig”. Produktion af en kort kampagne-film til brug i Arrivas busser op til Årets Børnehjælpsdag 2011. Stillfotograf på organistationen Børnehjælpsdagens arrangementer Børnehjælpsdagen d. 2. maj 2009 på Rådhuspladsen i København og kræmmermarked d. 22. maj 2009 på Bellahøj. Billederne er brugt på foreningens hjemmeside og i en jubilæumsavis i 2010.

SBS Net Østjylland – Efterkritik og tekniske indspark. Journalistisk og teknisk efterkritik af kanalens nyhedsudsendelser og de enkelte indslag samt tekniske fifs og sparring på produktionen.

Quist og Tang – Børnetøjs webshop solgte økologisk børnetøj. Jeg har taget billeder til promovering af butikkens varesortiment til brug på hjemmesiden og i forbindelse med salg på messer o.lign.

Forlaget Community – Idéoplæg og produktion af en artikel om fotografen Karen Ballard til magasinet “Community”.

Søværnet – Opgaven har bestået i blandt andet at afsætte historier om søværnet til magasiner, tv-stationer og aviser i Danmark. Derudover producerede jeg en række små videoindslag om søværnets arbejde i hverdagens Danmark.

Forsvarets Mediecenter – Tv-optagelser til en dokumentar. Derudover har jeg lavet et kursus i journalistisk fortælling på både skrift og tv for ikke-uddannede formidlere.

Forsvarskommandoen – I en uge var jeg med som en af dansk forsvars officielle deltagere i et internationalt eksperiment i Sverige. Opgaven bestod i at deltage i arbejdet med at udvikle en kommunikationsstrategi for en militær aktion og på samme tid forberede deltagere til tv-interviews.

Skriv et svar